Your search results

Apartament de lux, 165 mp, zona Parc Sub Arini

Apartament de lux, 165 mp, zona Parc Sub Arini

Pret: 185.000 EUR
ID-ul proprietatii: 2066
Supratafa proprietatii: 165 m2
Suprafata Utila: 165
Pret Total: 185000
Camere: 4
Dormitoare: 2
Bai: 2
Locuri De Parcare: 1
Balcoane: 1
Etaj: 2
Nr. Etaje: 2
Anul Constructiei: dupa 2000
Mobilat: Da
Compartimentare: Decomandat
Disponibil Din: 2018-01-31

Descriere

582 

Acest apartament cu o suprafata utila de 165 mp ,situat la ultimele doua niveluri ale unei cladiri cu 2 etaje, descrie viata la superlativ si intrece orice imaginatie in materie de dotari si caracteristici.
Nu trebuie insa uitata si zona deosebit de selecta in care este amplasat imobilul, aproape de padure, la cativa pasi de Parcul Sub Arini .
“Calatoria” prin apartamentul de vis incepe cu livingul deosebit de luminos, gratie spatiilor vitrate generoase, unde veti admira semineul functional marca Bruno, canapeaua de piele naturala Chesterfield si designul spectaculos al incaperii tip “industrial aviator”. Tot aici intalnim bucataria tip open space cu mobilier din lemn masiv si obiecte de iluminat vintaje . Din bucatarie se poate iesi direct pe o terasa amenajata cu mult bun gust, unde in serile de vara si nu numai, puteti petrece clipe de neuitat cu prietenii dragi.
Suntem fascinati de combinatia eleganta dintre lemnul masiv si elemente de mobilier metalice care aduc un strop de glamour in orice setup de design interior. Obiectele de iluminat speed fire , o alta noua tendinta in materie de design interior isi gasesc locul perfect in acest tablou, menite sa puncteze designul industrial al proprietatii.
Apartamentul este structurat pe 2 niveluri. La primul nivel living-ul cu bucataria open space ,dormitor, baie hol si terasa iar la al doilea nivel dormitor cu baie, un hol generos cu spatii de depozitare si zona de relaxare- un mic studio de unde poti admira padurea .
Apartamentul este dotat cu sistem de aer conditionat industrial, centrala termica, interfon,bucataria utilata cu electrocasnice marca Bosch, Liebheer si Whirpool. In pretul apartamentului este inclus mobilierul un loc de parcare si deasemenea beneficiati de un loc de parcare pentru vizitatori.

Caracteristici proprietate

Curent
Gaz
Canalizare
Apa
Aer conditionat
Centrala termica
Bucatarie utilata
Parchet
Gresie si faianta
Geamuri termopan
Internet
Telefon
Cablu TV
Interfon
Alarma
Camera video
Lift
Izolatie termica
Iluminat stradal
Panouri solare
Incalzire in pardoseala

Agentul dumneavoastra

[recaptcha class:recontact]