Your search results

Apartament deosebit pe strada Cetatii

Apartament deosebit pe strada Cetatii

Pret: 120.000 EUR
ID-ul proprietatii: 1528
Supratafa proprietatii: 117 m2
Suprafata Utila: 117
Suprafata teren: 93 m2
Camere: 3
Dormitoare: 2
Bai: 2
Pivnita: 1
Balcoane: 1
Etaj: 1
Nr. Etaje: 2
Anul Constructiei: inainte de 1977
Mobilat: Nu
Compartimentare: Semidecomandat
Disponibil Din: 2016-11-13

Descriere

735 

Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit aflat la etajul 1 al unui imobil cu prestanta situat pe una dintre cele mai frumoase strazi ale Sibiului, cu vedere spre zidurile fortificate ale vechii cetati . Apartamentul este compus din: living, 2 dormitoare, bucatarie cu camara, baie, hol si debara, toate insumand o suprafata utila totala de 117  mp. Holul separa bucataria de restul camerelor. Din bucatarie se poate iesi si pe terasa proprie.
Ferestrele mari si camerele inalte adauga un plus de prestanta acestui apartament. Parchetul din stejar masiv, tamplaria veche din lemn, sobele de teracota – toate aflate in stare foarte buna, intregesc autenticitatea si atmosfera clasica a acestui apartament.
Apartamentul beneficiaza  de o pivnita de 11 mp si cota indiviza de 24 % din terenul cladit si necladit de 388 mp aferent intregului imobil. In spatele casei se afla o gradina unde cele 6 apartamente din imobil beneficiaza la comun de un spatiu amenajat ca loc de gratar si loc de joaca pentru copii.
Imobilul are  in imediata apropiere:  scoli, gradinite, spitale, supermarket-uri, centre sportive si restaurante, parcuri si sedii de banca si nu in ultimul rand centrul istoric al orasului.

Caracteristici proprietate

Curent
Gaz
Canalizare
Apa
Aer conditionat
Centrala termica
Bucatarie utilata
Parchet
Gresie si faianta
Geamuri termopan
Internet
Telefon
Cablu TV
Interfon
Alarma
Camera video
Lift
Izolatie termica
Iluminat stradal
Panouri solare
Incalzire in pardoseala

Agentul dumneavoastra

[recaptcha class:recontact]