Your search results

Proprietate de exceptie 290 mp, teren 1200 mp

Proprietate de exceptie 290 mp, teren 1200 mp

Pret: 474.500 EUR
ID-ul proprietatii: 1648
Supratafa proprietatii: 290 m2
Suprafata Utila: 290
Suprafata teren: 1.200 m2
Pret Total: 474500
Camere: 7
Dormitoare: 4
Bai: 5
Garaje: 1
Locuri De Parcare: 4
Balcoane: 2
Nr. Etaje: 0
Anul Constructiei: constructie noua
Mobilat: Da
Compartimentare: Decomandat
Disponibil Din: 2016-10-01

Descriere

613 

Va prezentam o vila superba structurata pe doua nivele P+M, cu 4 dormitoare, plasata pe un teren in suprafata de 1200 mp, cu spatii verzi, pomi ornamentali, terasa si  car port pentru doua masini.

Proprietatea este amenajata cu mult bun gust si rafinament si se inchiriaza complet mobilata si utilata asa cum reiese din fotografiile de prezentare.
La parter ne intampina un spatiu generos de  48 mp, reprentat de living+dinning, unde principala atractie este semineul pe care cu siguranta il vor admira toti invitatii. In prelungirea living-ului avem  zona de dinning despartita de bucatarie de doua usi glisante din sticla, ceea ce permite comunicarea intre spatiile de interes. Bucataria are acces la camara si iesire directa pe  terasa exterioara de 100 mp, placata cu lemn din esenta tare, rezistent la intemperii. Tot la parter mai  avem un birou, o garderoba  deosebit de utila, plasata chiar la intrare si bineinteles o debara, o camera tehnica  si doua grupuri sanitare care deservesc parterul.

La etaj avem 4 dormitoare si o spalatorie. Dormitorul matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon, camera de oaspeti cu baie dedicata si  2 dormitoare ale copiilor  care  beneficiaza deasemenea fiecare de un  dressing-room si o baie comuna cu acces din hol.

Suprafata construita a proprietatii este de  365 mp iar suprafata utila este de 290 mp. Curtea libera masoara aproape 1000 mp – suficient spatiu pentru a incadra o terasa, o zona de vegetatie si una pentru parcaj.

Imobilul este dotat cu:
– sistem de supraveghere video cu serviciu de monitorizare si interventie, alarma, video-interfon;
– incalzire centrala ( boiler 300 l) conectat la 2 panouri solare, incalzire in pardoseala in toata casa, termostate in fiecare camera ( baile beneficiaza suplimentar de calorifere);
–  sistem automatizat de irigare, care foloseste exclusiv apa din fantana proprie;
–  parchet special pt incalzirea in pardoseala,
–  ferestre termopan PVC cu 7 camere si cu 3 foi de sticla
Beneficiati deasemenea de o cale de acces pietonala si 2 doua cai  de acces cu porti automatizate pentru masini , un car port pentru doua masini si doua locuri de parcare in curte.

Zona in care este amplasata proprietatea este foarte linistita, protejata de zgomotele si agitatia orasului, cu acces rapid si facil catre aeroport si autostrada.

Caracteristici proprietate

Curent
Gaz
Canalizare
Apa
Aer conditionat
Centrala termica
Bucatarie utilata
Parchet
Gresie si faianta
Geamuri termopan
Internet
Telefon
Cablu TV
Interfon
Alarma
Camera video
Lift
Izolatie termica
Iluminat stradal
Panouri solare
Incalzire in pardoseala

Agentul dumneavoastra

[recaptcha class:recontact]