Your search results

Vila D+P+E+M, 280 mp, Parc Sub Arini

Vila D+P+E+M, 280 mp, Parc Sub Arini

Pret: 1.800 EUR
ID-ul proprietatii: 1445
Supratafa proprietatii: 280 m2
Suprafata Utila: 280
Suprafata teren: 231 m2
Pret Total: 1400
Front Stradal: 18
Camere: 6
Dormitoare: 4
Bai: 4
Garaje: 1
Locuri De Parcare: 1
Balcoane: 2
Nr. Etaje: 2
Anul Constructiei: dupa 2000
Mobilat: Da
Compartimentare: Decomandat

Descriere

629 

Vila D+P+E+M cu o suprafata utila de  280 mp finalizata in anul 2002. Cu un teren de 231 mp, locuinta include 6 camere, 4 grupuri sanitare, 3  balcoane si o terasa. In plus, vei mai beneficia de un garaj si o pivnita generoasa.

La parter oaspetii tai se vor simiti minunat in locul de luat masa care dispune de o iluminare deosebita si finisaje de exceptie. De aici poti iesi pe o terasa cocheta , care iti ofera o priveliste placuta asupra gradinii. Bucataria deschisa aflata in prelungirea zonei de dinning  te va impresiona prin  atmosfera neincarcata. Vei descoperi aici tot ceea ce iti trebuie pentru a gati sau a cina alaturi de familie. In living te vei relaxa  vizionand alaturi de prieteni un film intr-o atmosfera eleganta . Tot la acest nivel exista o baie pentru oaspeti .

Urcand pe scara interioara  vei ajunge la etajul destinat odihnei. Aici se afla 3 dormitoare si o   baie luxoasa. Dormitorul matrimonial are un dressing cu  spatii de depozitare extinse . Celelalte dormitoare sunt perfecte pentru copii sau oaspeti.

La mansarda un spatiu extrem de generos poate primi ca  destinatie: camera de oaspeti  sau camera de hobby. La acest nivel mai exista un dressing , o baie in tonuri de albastru cu cada pe colt si o debara.

Nu in ultimul rand, te vei bucura de o gradina  cu un gazon impecabil, garduri vii de iedera si iluminare perimetrala discreta si bineinteles  de  un  grill in stil Toscan .

Vei beneficia de facilitati  precum panouri solare, centrala termica, acces la cablu tv, internet si telefon, ferestre de tip termopan.In plus, la subsol se mai afla spatii de depozitare si  o spalatorie.

Casa se inchiriaza mobilata complet la pretul de numai 1800 EUR pe luna exclusiv  taxe .

Caracteristici proprietate

Curent
Gaz
Canalizare
Apa
Aer conditionat
Centrala termica
Bucatarie utilata
Parchet
Gresie si faianta
Geamuri termopan
Internet
Telefon
Cablu TV
Interfon
Alarma
Camera video
Lift
Izolatie termica
Iluminat stradal
Panouri solare
Incalzire in pardoseala

Agentul dumneavoastra

[recaptcha class:recontact]